fbpx

Σχετικά με εμάς

Εξαιρετική εξυπηρέτηση

Είμαστε υπερήφανοι για την εξαιρετική εξυπηρέτηση.
Σχετικά με εμάς

agsdi-aspengrovestudios

Ολοκληρωμένες Λύσεις

Επαγγελματικές υπηρεσίες εξωραϊσμού και κηπουρικής
λάβετε μια προσφορά

Ομάδα Εμπειρογνωμόνων

Η ομάδα μας έχει τα 25+ χρόνια εμπειρίας.
Οι Υπηρεσίες μας

Green Forest - Cyprus' leading landscaping company - walls 37
Green Forest - Cyprus' leading landscaping company - gardeners planting scaled
Green Forest - Cyprus' leading landscaping company - gardener with flowers scaled

Green Forest

Με δεκαετίες εμπειρίας και πραγματικής αφοσίωσης στις Λύσεις Εξωραϊσμού

Η Green Forest ιδρύθηκε το 1993 και μέσα σε 20 χρόνια έγινε ένας πραγματικά ποικιλόμορφος και περιβαλλοντικά συνειδητός οργανισμός. Από το ταπεινό ξεκίνημά του στην παραγωγή φυτικών φυτών σε ένα μικρό θερμοκήπιο, το Green Forest έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη και πιο βραβευμένη εταιρεία εξωραϊσμού στην Κύπρο καθώς και σε έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς και προμηθευτές γηγενών και εισαγόμενων φυτών.
Το 2009 η επιδίωξη της εταιρείας μας για αριστεία αναγνωρίστηκε από την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου, η οποία, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού και το Ινστιτούτο Προώθησης Έρευνας και Καινοτομίας, απένειμε το Green Forest με το Βραβείο Καινοτομίας για τον Πρωτογενή Τομέα για τη δημιουργία και λειτουργία ενός πολύπλευρου πρότυπου βρεφονηπιακού σταθμούς, που συνδυάζει την καλλιέργεια μιας τεράστιας ποικιλίας φυτών, εμπορίου, εξωραϊσμού κήπων και υπηρεσιών συντήρησης. Το 2012, τα European Business Awards, ένα ανεξάρτητο πρόγραμμα βραβείων που έχει σχεδιαστεί για να αναγνωρίζει και να προωθεί την αριστεία, τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία στην ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα, απένειμε το Green Forest με το Ευρωπαϊκό Επιχειρηματικό Βραβείο. το πιο διάσημο βραβείο με το οποίο μπορεί να απονεμηθεί οποιαδήποτε ευρωπαϊκή εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων ετών της, η εταιρεία επικεντρώθηκε στην επέκταση των θερμοκηπίων της και στην αύξηση της παραγωγικότητας με τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας στην παραγωγή φυτών. Μια ποικιλία φυτών όπως poinsettias, χρυσάνθεμα, φούξια, ανθοφόρα και φυτικά φυτά, gerbera, begonia και φυτά εσωτερικού χώρου προστέθηκαν σταδιακά. Ως επαγγελματίας κηπουρός με εκτεταμένα ακαδημαϊκά προσόντα, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Τρύφωνας Τρύφων, προσπαθεί να αναπτύξει τις κατάλληλες κλιματολογικές συνθήκες και τη χρήση κατάλληλων μειγμάτων εδάφους για την παραγωγή υγιών φυτών που θα φυτευτούν με επιτυχία. Σήμερα, η Green Forest είναι σε θέση να παρέχει υψηλής ποιότητας φυτά, υλικά κηπουρικής και υπηρεσίες εξωραϊσμού σε ένα ευρύ φάσμα πελατών, τοπικών επιχειρήσεων και αρχών, καθώς και σε επαγγελματίες και αρχάριους κηπουρούς. Το 1995 η εταιρεία μας διαφοροποιούσε τις δραστηριότητές της και προσέφερε ολοκληρωμένα πακέτα ολοκληρωμένων λύσεων εξωραϊσμού. Με τις άρτια εκπαιδευμένες ομάδες αγροτουλτουριστών, μηχανικών αρδευτικών συστημάτων και σχεδιαστών, η Green Forest έγινε σύντομα η κορυφαία εταιρεία εξωραϊσμού της Κύπρου με 118 άτομα προσωπικό, 12 συνεργεία κατασκευής και 27 συνεργεία συντήρησης που εξυπηρετούν ιδιωτικές βίλες, πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα, καθώς και δημόσιους χώρους πρασίνου και πάρκα.

Τα κύρια επιτεύγματά μας κατά τη διάρκεια των πρώτων 20 ετών του Πράσινου Δάσους:

  • Το 2012 μας απονεμήθηκε το Ευρωπαϊκό Επιχειρηματικό Βραβείο για την αριστεία μας στον εξωραϊσμό και την παραγωγή.
  • Το 2009 το επιχειρηματικό μας μοντέλο βραβεύτηκε με το Βραβείο Καινοτομίας για τον πρωτογενή τομέα για τη δημιουργία ενός πολύπλευρου βρεφονηπιακού σταθμούς.
  • Έχουμε αναπτύξει μια σύγχρονη και πλήρως αυτοματοποιημένη εγκατάσταση ριζοβολίας για μοσχεύματα και σπόρους.
  • Το 2009 σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε το μοναδικό βοτανικό πάρκο «Ελευθέρια» που προβάλλει 13 θεματικούς κήπους με περισσότερα από 50.000 φυτά των 1.800 ειδών.
  • Τα θερμοκήπιά μας (που καλύπτουν έκταση 40.000 τ.μ.m.) και οι ανοιχτοί χώροι φύτευσης (108.000 τ.μ..m.) που χρησιμοποιούνται για εντατική καλλιέργεια και παραγωγή είναι πλήρως εξοπλισμένοι για τον έλεγχο των κλιματικών συνθηκών.
  • Είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε περισσότερα από 1.000.000 εργοστάσια υψηλής ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.
  • Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα εκπαιδευμένων επαγγελματιών που ειδικεύονται στο σχεδιασμό, την εγκατάσταση και τη συντήρηση κήπων για κατοικίες και εμπορικά ακίνητα.
  • Τα εκτεταμένα κέντρα κήπου της εταιρείας στα Αναρίτα και τα Γερμασόγεια είναι οι πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Κύπρο που ενσωματώνουν προσεκτικά προγραμματισμένους και εκτεταμένους εκθεσιακούς χώρους φυτών και γλάστρων.
N

Αφοσιωμένοι και καταρτισμένοι επαγγελματίες

N

Προσφέροντας όλες τις θέσεις εργασίας guranteed & τακτοποιημένα γίνεται

N

Παρέχουμε έγκαιρες υπηρεσίες

Χρόνια Εμπειρίας

Έργα που ολοκληρώθηκαν

Έμπειροι Εργαζόμενοι

Green Forest - Cyprus' leading landscaping company - shutterstock 77397226 scaled

Green Forest

Τα επιτεύγματά μας

Τα κύρια επιτεύγματά μας κατά τη διάρκεια των πρώτων 20 ετών του Πράσινου Δάσους:

h

Ευρωπαϊκό Επιχειρηματικό Βραβείο

Το 2012 μας απονεμήθηκε το Ευρωπαϊκό Επιχειρηματικό Βραβείο για την αριστεία μας στον εξωραϊσμό και την παραγωγή.

h

Βραβείο Καινοτομίας

Το 2009 το επιχειρηματικό μας μοντέλο βραβεύτηκε με το Βραβείο Καινοτομίας για τον πρωτογενή τομέα για τη δημιουργία ενός πολύπλευρου βρεφονηπιακού σταθμούς.
Έχουμε αναπτύξει μια σύγχρονη και πλήρως αυτοματοποιημένη εγκατάσταση ριζοβολίας για μοσχεύματα και σπόρους.

h

"Eleouthkia" Βοτανικό Πάρκο

Το 2009 σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε το μοναδικό βοτανικό πάρκο «Ελευθέρια» που προβάλλει 13 θεματικούς κήπους με περισσότερα από 50.000 φυτά των 1.800 ειδών.
Τα θερμοκήπιά μας (που καλύπτουν έκταση 40.000 τ.μ.m.) και οι ανοιχτοί χώροι φύτευσης (108.000 τ.μ..m.) που χρησιμοποιούνται για εντατική καλλιέργεια και παραγωγή είναι πλήρως εξοπλισμένοι για τον έλεγχο των κλιματικών συνθηκών.
Είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε περισσότερα από 1.000.000 εργοστάσια υψηλής ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.
Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα εκπαιδευμένων επαγγελματιών που ειδικεύονται στο σχεδιασμό, την εγκατάσταση και τη συντήρηση κήπων για κατοικίες και εμπορικά ακίνητα.
Τα εκτεταμένα κέντρα κήπου της εταιρείας στα Αναρίτα και τα Γερμασόγεια είναι οι πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Κύπρο που ενσωματώνουν προσεκτικά προγραμματισμένους και εκτεταμένους εκθεσιακούς χώρους φυτών και γλάστρων, καφετέρια, βιβλιοθήκη και παιδική χαρά.

Εγγράψου στο ενημερωτικό email μας

Μείνετε σε επαφή μαζί μας για να λάβετε τα τελευταία νέα και τα εκπτωτικά κουπόνια

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Green Forest - Cyprus' leading landscaping company