fbpx

Ολοκληρωμένες λύσεις τοπίου

Κάνε όλη τη δουλειά σου σε χρόνο μηδέν, πολύ γρήγορα!

Δημιουργικές λύσεις σχεδιασμού τοπίων

Ο κήπος σας πρέπει να αντικατοπτρίζει τον τρόπο ζωής σας!

Κατασκευή Κήπων

Η ομάδα μας είναι εξοικειωμένη με όλες τις μορφές κατασκευής τοπίου!

Υπηρεσίες Συντήρησης

Έχουμε συγκεντρώσει έμπειρα συνεργεία συντήρησης, τα οποία εποπτεύονται από εξειδικευμένους γεωπόνους και τεχνικούς άρδευσης, προκειμένου να παρέχουμε απαράμιλλη φροντίδα για τον κήπο σας.

Τεχνολογία τρισδιάστατου σχεδίου

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία 3D μπορείτε τώρα να δείτε το τελικό αποτέλεσμα
και να περπατήσουμε στον κήπο σου πριν καν ξεκινήσουμε.
φύτευση! Εξερευνήστε όλα τα μονοπάτια, επισκεφθείτε όλες τις γωνίες και
κάντε οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε, ώστε ο ολοκαίνουργιος κήπος σας να έχει
το βλέμμα και την αίσθηση που επιθυμείς.

Green Forest - Cyprus' leading landscaping company - Untitled 5 2
Green Forest - Cyprus' leading landscaping company - Untitled 1 1 1

Green Forest

Από μικρά touch ups σε ολοήμερες δουλειές – Τα διορθώνουμε όλα για εσάς

Η Green Forest ιδρύθηκε το 1993 και μέσα σε 20 χρόνια έγινε ένας πραγματικά ποικιλόμορφος και περιβαλλοντικά συνειδητός οργανισμός. Από το ταπεινό ξεκίνημά του στην παραγωγή φυτικών φυτών σε ένα μικρό θερμοκήπιο, το Green Forest έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη και πιο βραβευμένη εταιρεία εξωραϊσμού στην Κύπρο καθώς και σε έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς και προμηθευτές γηγενών και εισαγόμενων φυτών.

Παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες εξωραϊσμού σε ένα ευρύ φάσμα εμπορικών και οικιστικών ακινήτων.

Η έμπειρη ομάδα μας θέτει τα πρότυπα κάθε μέρα στο σχεδιασμό τοπίου, την κατασκευή, τη συντήρηση.

Χρειάζεστε μια υπηρεσία και είστε έτοιμοι να κλείσετε ραντεβού; Καλέστε μας τώρα!

70009006

Green Forest

Προτεινόμενες και Έξυπνες Υπηρεσίες

Μπορούμε να σας παρέχουμε την τελευταία τεχνολογία άρδευσης, όπως έξυπνους υπολογιστές, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε τους ιστότοπούς σας όπου κι αν βρίσκεστε, να προστατεύετε τις πράσινες περιοχές σας, να εντοπίζετε τυχόν διαρροές και πάνω απ ‘όλα να εξοικονομείτε νερό!

Green Forest - Cyprus' leading landscaping company - shutterstock 1401640667 scaled
j

Σχεδιασμός Τοπίου

Μπορούμε να σχεδιάσουμε τον κήπο σας ανάλογα με τις ανάγκες σας και το στυλ ζωής σας μετατρέποντας τον κήπο σας σε έναν μικρό παράδεισο.

Κατασκευή Κήπων

Οι κατασκευαστικές μας ομάδες εξωραϊσμού είναι εξοικειωμένες με όλες τις μορφές κατασκευής τοπίου για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πελάτες μας!

i

Υπηρεσίες Συντήρησης

Οι γνώσεις, οι δεξιότητες και η ιδιαίτερη φροντίδα είναι απαραίτητες για τη διατήρηση, καλλιέργεια και καλλιέργεια όλων των φυσικών οργανισμών που ζουν και αναπτύσσονται στον κήπο σας.

Έργα που ολοκληρώθηκαν

Χρόνια Εμπειρίας

Εξειδικευμένοι Εργαζόμενοι

Green Forest

Τα Μέλη της Ομάδας μας

Τρύφων Τρύφωνας

Τρύφων Τρύφωνας

ΙΔΡΥΤΉς & ΔΙΕΥΘΎΝΩΝ Σύμβουλος

Νάταλι Γρηγορίου

Νάταλι Γρηγορίου

Προϊστάμενος τμήματος σχεδιασμού

Χρήστος Προύσι

Χρήστος Προύσι

Αρχιτέκτονας τοπίου / σχεδιαστής

ΜΑΡΤΥΡΊΕΣ

Οι ικανοποιημένοι πελάτες μας

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το έργο εξωραϊσμού που έχει ολοκληρώσει το Green Forest για εμάς. Ήταν μια μεγάλη δουλειά με σχεδόν αδύνατη προθεσμία. Έκαναν ό, τι έπρεπε να γίνει και πήραν τον εξοπλισμό και τους ανθρώπους εκεί για να τελειώσουν τη δουλειά εγκαίρως. Όχι μόνο έκαναν τη δουλειά, αλλά έκαναν και σπουδαία δουλειά. Επίσης, η άμεση παρακολούθησή τους σε οποιαδήποτε ζητήματα είχαμε μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με το Green Forest.

Άλαν

Τάλα

Αυτό το γράμμα είναι γραμμένο με μεγάλη υπερηφάνεια και ικανοποίηση. Είναι ο τρόπος μας να εκφράσουμε την πλήρη έγκριση και έγκριση των επιχειρηματικών μας συναλλαγών με την Green Forest. Οι ομάδες τους έχουν παράσχει σχεδιασμό τοπίου, εγκατάσταση και συνεχή συντήρηση του ακινήτου μας στην Πάφο. Πάντα χειριζόταν κάθε συναλλαγή με υψηλό βαθμό ειλικρίνειας και ακεραιότητας. Με απλά λόγια, το Green Forest προσφέρει μεγάλη αξία για τα χρήματα που δαπανώνται. Η εταιρεία είναι μια καλά διοικώμενο ομάδα επαγγελματιών. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες τους.

Βλάντιμιρ – Σβετλάνα Ντετσένκο

Τάλα

Ήταν χαρά μου να συναντηθώ με την ομάδα σχεδιασμού των Πράσινων Δασών και να συζητήσουμε τα σχέδια για τον κήπο μας. Η επίσκεψή μας στο κέντρο του κήπου, το νηπιαγωγείο και το Πάρκο Ελευσίνας μας βοήθησαν να κάνουμε τις τελικές μας επιλογές. Και οι δύο μας ήμασταν ενθουσιασμένοι με τις ιδέες και τις λύσεις τοπίου που προτείναμε.

Τζέιμς – Νταϊάν

Πριν από μερικά χρόνια, το Green Forest κατασκεύασε έναν πανέμορφο μεσογειακό κήπο στο σπίτι μας. Ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι με τη δημιουργικότητα, την τιμή και την εξυπηρέτηση των πελατών τους. Έχουμε επίσης χρησιμοποιήσει την εταιρεία για τη συντήρηση του τοπίου μας και είμαστε ευχαριστημένοι με αυτή την υπηρεσία, καθώς και. Σήμερα ο κήπος μας φαίνεται πιο όμορφος από ποτέ, χάρη στον Tryfon και την ομάδα των ειδικών εξωραϊσμού και συντήρησης. Η ποιότητα της δουλειάς τους είναι απαράμιλλη.

Ελίζαμπεθ – Νταγκ Μακένα

Είμαστε εκστασιασμένοι με τα αποτελέσματα του κήπου μας και δεν μπορούμε να εκφράσουμε με λόγια την ευτυχία μας με το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους. Καθ 'όλη τη διάρκεια του έργου το προσωπικό του Green Forest ήταν πάντα ευγενικό, αξιόπιστο και προσεκτικό στις ερωτήσεις και τις προτάσεις μας. Ήμασταν ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι με την προσοχή στη λεπτομέρεια που επέδειξαν οι επόπτες, καθώς και το υπόλοιπο πλήρωμα. Έχουμε και θα συνεχίσουμε να προτείνουμε το Green Forest σε φίλους, γείτονες και ακόμη και ξένους που μας έχουν προσεγγίσει με κομπλιμέντα για τον νέο μας κήπο. Σας ευχαριστούμε και πάλι που συμβάλατε στη δημιουργία ενός λειτουργικού χώρου που σχετίζεται με το σπίτι μας.

Παμ – Κερκ

Πέγια

Είναι ωραίο να αντιμετωπίζεις μια εταιρεία που νοιάζεται, είναι ειλικρινής και ξέρει τι κάνει. Η Green Forest πρέπει να επαινεθεί για τη μεγάλη κατασκευή και υπερηφάνεια τους. Ευχαριστώ. - Barbara Kruger, Green Forest Πόλις παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες και αξιοπιστία. τηρούν το χρονοδιάγραμμα και δεν χρειάζονται υπενθυμίσεις. Φεύγοντας καθαρίζουν καλά αφήνοντας μόνο μια υπέροχη δουλειά. Είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι με τις εργασίες συντήρησής τους. Ακόμα και όταν είμαστε μακριά, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η περιουσία μας αντιμετωπίζεται επαγγελματικά. Θα τα συνιστούσαμε σε οποιονδήποτε. - WA Botting, Polis Ο υδάτινος κήπος μας είναι το κεντρικό κομμάτι της ιδιοκτησίας μας. Μας προσφέρει ένα εξαιρετικό μέρος για να καθίσετε και να χαλαρώσετε. Ο ήχος του νερού πάνω από τα βράχια μπορεί να ακουστεί από το κατάστρωμα μας και παρέχει έναν χαλαρωτικό ήχο υπόκρουση. Ο Tryfon και η ομάδα του είναι πραγματικοί επαγγελματίες. Σκέφτηκα να κατασκευάσω τον δικό μου κήπο νερού ως οικιακό έργο. Τι λάθος. Οι επαγγελματίες σχεδίασαν, εγκατέστησαν και συμβουλεύτηκαν τα φυτά όλα μέσα σε λίγες εβδομάδες. Το τελικό προϊόν είναι ένας υπέροχος κήπος νερού με υπέροχα φυτά. Ρόμπερτ, Σάλι, Σάρα και Ντέιβιντ Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο Green Forest για όλη τη σκληρή δουλειά τους στο έργο εξωραϊσμού μας. Εκτιμούμε την έγκαιρη ανταπόκρισή τους, τον επαγγελματισμό και τον ενθουσιασμό τους. Απολαύσαμε τη συνεργασία με αυτή την εταιρεία από την αρχή μέχρι το τέλος.

μ – Μ Άντερσεν

Κοραλλίων

Πράσινο δάσος

Τα τελευταία νέα μας

Εγγράψου στο ενημερωτικό email μας

Μείνετε σε επαφή μαζί μας για να λάβετε τα τελευταία νέα και τα εκπτωτικά κουπόνια

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Green Forest - Cyprus' leading landscaping company