fbpx

Κατασκευαστικές Υπηρεσίες

Είναι απαραίτητη η πλήρης συνεργασία και ο συντονισμός όλων των κλάδων που συμμετέχουν σε ένα σχέδιο, προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η κατασκευή ενός κήπου αποτελείται από μια σειρά διακριτών βημάτων που οδηγούν σε τελικό αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας. Δεν πρόκειται για απλή εκτέλεση σχεδίου εξωραϊσμού, αλλά για ευθύνη για την ορθή υλοποίηση ενός έργου με συγκεκριμένες κατευθυντήριες γραμμές, απαιτήσεις και υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Για το λόγο αυτό, είναι απαραίτητη η πλήρης συνεργασία και ο συντονισμός όλων των κλάδων που συμμετέχουν σε ένα σχέδιο, προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Green Forest διαθέτει δώδεκα (12) ομάδες κατασκευής τοπίων που αποτελούνται από γεωπόνους, σχεδιαστές τοπίου, μηχανικούς, οικοδόμους, ηλεκτρολόγους και υδραυλικούς με εκτεταμένη εμπειρία κατασκευής τοπίου, γνώσεις και δεξιότητες. Οι κατασκευαστικές μας ομάδες εξωραϊσμού είναι εξοικειωμένες με όλες τις μορφές κατασκευής τοπίου, με μεγάλη ποικιλία υλικών και πλήρη κατανόηση των απαιτήσεων των φυτών, του γκαζόν και του πλακόστρωτου, εξασφαλίζοντας έτσι την επιτυχή υλοποίηση του σχεδιασμού του κήπου σας. Είναι δέσμευσή μας να διασφαλίσουμε ότι ο κήπος σας κατασκευάζεται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα, εντός του προϋπολογισμού και των συμφωνημένων χρονολογίων.

Μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα έργα που έχουμε κατασκευάσει περιλαμβάνουν το Βοτανικό Πάρκο «Ελευθέρια», το Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου, μεγάλα θέρετρα και ξενοδοχεία όπως οι Λόφοι Αφροδίτης, το Ξενοδοχείο Παπιάνα, το Capital Hotel και πολλοί άλλοι δημόσιοι χώροι και ιδιωτικές βίλες. Είτε πρόκειται για ένα τοπίο που έχουν δημιουργήσει οι σχεδιαστές μας είτε για ένα που παρέχεται από εσάς, με το Green Forest μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η ποιότητα της κατασκευής θα είναι εξαιρετικής ποιότητας.

Η διαδικασία κατασκευής ενός κήπου περιλαμβάνει μερικά από τα ακόλουθα έργα:

6

Προετοιμασία εδάφους / Χωματουργικά έργα

Κάθε κήπος αντανακλάται από την ποιότητα του εδάφους του. Οι κήποι με καλό έδαφος έχουν μια ζωντάνια γι ‘αυτούς που μπορούμε σχεδόν να αισθανθούμε.

agsdi-layers

Κατασκευή

  • σύνορο
  • τοίχοι αίθριου
  • Εφαλτήριο
  • Βότσαλα
  • μεγάλοι βράχοι

Φύτευση και απομάκρυνση

agsdix-smt3-spa

Γρασίδι (σπόρος ή έτοιμος χλοοτάπητας)

Έτοιμος χλοοτάπητας για άμεση επίδραση ή χόρτο σποράς; Είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε!

Άρδευση και Αποστράγγιση

Εγκαταστάσεις συστημάτων άρδευσης συστημάτων αυτοματισμού και έξυπνης εγκατάστασης υπολογιστή για τη διαχείριση και προστασία των χώρων πρασίνου σας.

agsdix-sao-energy

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Εξωτερικές εγκαταστάσεις φωτισμού ή κάθε είδους ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις που παρέχονται από την εταιρεία μας για να δημιουργήσουν μια μαγική ατμόσφαιρα στον κήπο σας.

agsdix-fab fa-buromobelexperte

Καταστρώματα

Σκέφτεστε να προσθέσετε λίγο κατάστρωμα στον κήπο σας; Η σχεδιαστικής μας ομάδα είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει και να σας εμπνεύσει με μια ποικιλία επιλογών που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής και τον προϋπολογισμό σας.

agsdix-smt2-invert-colors

Χαρακτηριστικά νερού

Δημιουργήστε έναν σύγχρονο κήπο με δυνατότητα νερού για χαλάρωση. Μετατρέψτε τον υπαίθριο χώρο σας σε ένα χαλαρωτικό καταφύγιο που ταιριάζει σε κάθε περιβάλλον.

Μεμβράνη αμμοχάλικου (Κυπριακό χαλίκι ή πέτρα λάβας)

ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΑΣΟ

Λόγοι για να μας επιλέξετε

Η Green Forest διαθέτει δώδεκα (12) ομάδες κατασκευής τοπίων που αποτελούνται από γεωπόνους, σχεδιαστές τοπίου, μηχανικούς, οικοδόμους, ηλεκτρολόγους και υδραυλικούς με εκτεταμένη εμπειρία κατασκευής τοπίου, γνώσεις και δεξιότητες.

E

Πλήρως αδειοδοτημένο εξωραϊσμός

Οι ομάδες μας έχουν άδεια να εκτελούν εργασίες εξωραϊσμού με επίβλεψη από πιστοποιημένο Γεωπόνο

E

Πότισμα και άρδευση

Επαγγελματική Εγκατάσταση Αρδευτικά Συστήματα & Έξυπνη Άρδευση

E

Καθαρισμός κήπου

Η εταιρεία μας είναι εξουσιοδοτημένη να εκτελεί εργασίες απομάκρυνσης αποβλήτων μετά από κάθε έργο

Εμπιστεύονται περισσότερα από 25.000 άτομα

Καλέστε μας σήμερα ή ζητήστε μια προσφορά για να συζητήσετε κάθε είδους επισκευαστικές ανάγκες σας

Εγγράψου στο ενημερωτικό email μας

Μείνετε σε επαφή μαζί μας για να λάβετε τα τελευταία νέα και τα εκπτωτικά κουπόνια

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Green Forest - Cyprus' leading landscaping company