fbpx

Υπηρεσίες Σχεδιασμού

Ένας κομψός κήπος ξεκινά με κομψό σχεδιασμό.

Εδώ στο Green Forest έχουμε αναγνωριστεί πάντα για την καινοτόμο και πρακτική τεχνογνωσία μας στο σχεδιασμό τοπίου. Μια 20μελής ομάδα, αποτελούμενη από γεωπόνους, σχεδιαστές τοπίου και αρδευτικούς μηχανικούς ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή κήπων για οικιστικές και εμπορικές ιδιότητες οποιουδήποτε σχήματος και μεγέθους. Για την ομάδα σχεδιασμού μας η δημιουργία μιας αρμονικής προσθήκης στο περιβάλλον σας είναι υψίστης σημασίας.

Συνδυάζοντας προσεκτικά μια ποικιλία φυτών, δημιουργώντας παρτέρια, σκαλοπάτια, αίθρια και πολλά άλλα στοιχεία κήπου στοχεύουμε στη μετατροπή του προσωπικού σας χώρου σε έναν μικρό παράδεισο. Κάθε κήπος έχει σχεδιαστεί για να αντικατοπτρίζει τις ατομικές σας ανάγκες και το στυλ ζωής σας.

Για να διασφαλίσουμε ότι ο κήπος σας έχει την εμφάνιση και την αίσθηση που επιθυμείτε, απεικονίζουμε τα σχέδιά μας τόσο σε 2D όσο και σε 3D με τη βοήθεια υπολογιστή, ώστε να μπορείτε να εξερευνήσετε τον κήπο σας πριν καν αρχίσουμε τη φύτευση! Όλα τα σχέδιά μας ακολουθούν την πεποίθησή μας ότι ένας κήπος πρέπει να βελτιώσει την ποιότητα ζωής και να ενισχύσει τη σχέση μεταξύ ανθρώπων και φύσης. Ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιλογές σας χρησιμοποιούμε μια μεγάλη γκάμα τοπικών αυτόχθονων φυτών που παράγονται στα φυτώρια μας καθώς και εισαγόμενα φυτά από την Ολλανδία, το Ισραήλ, την Ιταλία και άλλα μέρη του κόσμου.

Για να σας δώσουμε μια σαφή ιδέα για τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας μας προσφέρουμε μια εντελώς δωρεάν διαβούλευση τοπίου και προσφορά. Απλά τηλεφωνήστε μας στο 70009006 και θα κανονίσουμε μια συνάντηση στο χώρο σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας για εξωραϊσμό. Με την ολοκλήρωση του έργου σύντομη, η σχεδιαστική μας ομάδα θα προτείνει την ιδανική λύση για τον κήπο σας μαζί με πλήρη εκτίμηση κόστους και λεπτομερή λίστα φυτών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια εξωραϊσμού μας, μπορείτε να επισκεφθείτε την Πινακοθήκη μας στην οποία μπορείτε να δείτε τόσο σε εικόνες όσο και σε βίντεο διάφορα έργα που χειριστήκαμε καθώς και ιδέες και στοιχεία για τον κήπο σας.

Μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα έργα που έχουμε σχεδιάσει και κατασκευάσει περιλαμβάνουν το Βοτανικό Πάρκο «Ελευθέρια», το Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου, μεγάλα θέρετρα και ξενοδοχεία όπως οι Λόφοι Αφροδίτης, η Μίνθη, η Μυστική Κοιλάδα και πολλοί άλλοι δημόσιοι χώροι και ιδιωτικές βίλες.

Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για τα περιβάλλοντα που δημιουργούμε για τους πελάτες μας. Η ανταπόκριση και οι δωρεάν παρατηρήσεις τους δείχνουν το υψηλό επίπεδο της δουλειάς μας αλλά και την επαγγελματική στάση και φιλικότητα του προσωπικού μας.

Green Forest - Cyprus' leading landscaping company - shutterstock 102235309 scaled
Green Forest - Cyprus' leading landscaping company - Residential back yard landscape design with drafting scaled

Σχεδιασμός Κήπων

Μπορούμε να σχεδιάσουμε ή να επανασχεδιάσουμε τον υπάρχοντα κήπο σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας και το στυλ ζωής σας μετατρέποντας τον κήπο σας σε έναν μικρό παράδεισο.

Σχεδιασμός Άρδευσης

Μπορούμε να παρέχουμε το σχεδιασμό ενός αρδευτικό συστήματος που ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του κήπου σας για να διασφαλίσουμε ότι το νερό εφαρμόζεται στο ποσό που απαιτείται την κατάλληλη στιγμή και ρυθμό.

Τρισδιάστατο σχέδιο

Τεχνολογία 3D Design που μπορείτε να δείτε το τελικό αποτέλεσμα και να περπατήσετε στον κήπο σας πριν καν αρχίσουμε τη φύτευση!

 

Green Forest

Λόγοι για να μας επιλέξετε

Όλα τα σχέδιά μας ακολουθούν την πεποίθησή μας ότι ένας κήπος πρέπει να βελτιώσει την ποιότητα ζωής και να ενισχύσει τη σχέση μεταξύ ανθρώπων και φύσης.

E

Διαμόρφωση τοπίου και συντήρηση

Επαγγελματικός Σχεδιασμός Τοπίου από τους Ειδικούς

E

Άρδευση

Επαγγελματικός Σχεδιασμός Αρδευτικά συστήματα και έξυπνα συστήματα

E

Εγγυημένη ποιότητα και εκπληκτικές τιμές

Υψηλής ποιότητας εργοστάσια με ασυναγώνιστες τιμές

Εμπιστεύονται περισσότερα από 25.000 άτομα

Καλέστε μας σήμερα και κλείστε ραντεβού

Εγγράψου στο ενημερωτικό email μας

Μείνετε σε επαφή μαζί μας για να λάβετε τα τελευταία νέα και τα εκπτωτικά κουπόνια

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Green Forest - Cyprus' leading landscaping company