fbpx

Υπηρεσίες Συντήρησης

Οι γνώσεις, οι δεξιότητες και η ιδιαίτερη φροντίδα είναι απαραίτητες για τη διατήρηση, καλλιέργεια και καλλιέργεια όλων των φυσικών οργανισμών που ζουν και αναπτύσσονται στον κήπο σας.

Η κηπουρική είναι ένα όργανο χάρης. Είναι ένα από αυτά τα πράγματα που μας επιβραδύνουν, αναγκάζουν την υπομονή και στήνονται πίσω στους αργούς κύκλους της φύσης. Εάν, ωστόσο, ο χρόνος είναι ένας περιορισμός ή απλά θέλετε να πάρετε τον κήπο σας στο έπακρο και να τον διατηρήσετε σωστά, το Green Forest προσφέρει μια επαγγελματική και αξιόπιστη υπηρεσία συντήρησης κήπων.

Η συντήρηση κήπων δεν είναι κάτι που πραγματοποιείται από έναν ανειδίκευτο εργάτη ή απλά κουρεύει το γκαζόν και συλλέγει φύλλα και κλαδιά. Οι γνώσεις, οι δεξιότητες και η ιδιαίτερη φροντίδα είναι απαραίτητες για τη διατήρηση, καλλιέργεια και καλλιέργεια όλων των φυσικών οργανισμών που ζουν και αναπτύσσονται στον κήπο σας.

Η προσέγγιση του Green Forest στη συντήρηση κήπων είναι να αναπτύξει και να διατηρήσει υγιείς και ανθεκτικούς κήπους και να διασφαλίσει τη μακροζωία τους. να τους φροντίζουν έτσι ώστε να διατηρείται η διαχρονική ομορφιά τους. Στην προσπάθειά μας να το πετύχουμε αυτό έχουμε συγκεντρώσει έμπειρα συνεργεία συντήρησης, τα οποία εποπτεύονται από εξειδικευμένους γεωπόνους και τεχνικούς άρδευσης, προκειμένου να παρέχουμε απαράμιλλη φροντίδα για τον κήπο σας. Φαίνεται ότι ο στόχος μας πέτυχε· Σήμερα έχουμε είκοσι επτά (27) συνεργεία συντήρησης που προσφέρουν συντήρηση εξωραϊσμού σε όλη την Κύπρο!

Ως επαγγελματίες κηπουροί, γνωρίζουμε καλά ότι κάθε πελάτης και οι απαιτήσεις του κήπου ποικίλλουν. Ως εκ τούτου, μετά από μια πρώτη συνάντηση επιτόπου, εξετάζουμε τον κήπο και στη συνέχεια αναπτύσσουμε ένα πρόγραμμα συντήρησης που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό του ιδιοκτήτη. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι δεν είναι απαραίτητο ο κήπος να έχει κατασκευαστεί από το Green Forest για να διατηρηθεί.

Βασικά χαρακτηριστικά του τρόπου λειτουργίας του Τμήματος Συντήρησης είναι:
α) Τήρηση του προσεκτικά προγραμματισμένου και συμφωνημένου προγράμματος συντήρησης το οποίο μπορεί να βασίζεται σε εβδομαδιαία, διμηνιαία, μηνιαία ή πιο τακτικά διαστήματα.

β) Οι ιδιοκτήτες ενημερώνονται πάντα και λαμβάνουν πλήρη έκθεση για κάθε επίσκεψη (ώρα, ημέρα), το είδος της εργασίας, τις συμβουλές κ.λπ.

γ) εάν είναι απαραίτητο, η ομάδα θα βγει από το δρόμο της για να φροντίσει έναν κήπο, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα ή τις αργίες.

Σήμερα οι ομάδες συντήρησης φροντίζουν περισσότερους από 1000 ιδιωτικούς κήπους, ολόκληρα πολυτελή συγκροτήματα όπως το Aphrodite Hills και κήπους μεγάλων ξενοδοχείων όπως το Amavi και η Ολυμπιακή Λιμνοθάλασσα. Η αποδεδειγμένη, συστηματική προσέγγιση της Green Forest στη συντήρηση εξασφαλίζει την παροχή συνεπούς, βασισμένης στην αξία υπηρεσίας ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας. Βασισμένο σε μια παράδοση εξυπηρέτησης, το Green Forest καθοδηγείται από ένα πάθος για να ευχαριστήσει τον πελάτη, ξεπερνώντας σταθερά τις προσδοκίες του.

Οι υπηρεσίες συντήρησης περιλαμβάνουν:

w

• Γεωργικές / Φυτοκομικές Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

• Μεταφύτευση και αναφύτευση

agsdi-drop

• Έλεγχος συστήματος άρδευσης

agsdi-list

• Κοπή γρασιδιού και ψεκασμός λιπασμάτων

agsdix-far fa-circle

• Κλάδεμα δέντρων και θάμνων

agsdi-macro

• Καθαρισμός νεκρών λουλουδιών και φύλλων

i

• Λίπασμα για όλα τα είδη φυτών

• Έλεγχος παρασίτων και ασθενειών και συμβουλές

agsdi-heart-leaf-2

• Συστηματικός ψεκασμός χώρων χόρτου και φυτών με ζιζανιοκτόνο

agsdix-fas fa-i-cursor

• Υποστήριξη με ξύλινους στύλους όλων των ειδών τα δέντρα

agsdix-fas fa-adjust

• Καθαρισμός χαλίκι

agsdix-fab fa-pagelines

• Τεχνητός καθαρισμός γρασιδιού

Green Forest

Λόγοι για να μας επιλέξετε

Οι γνώσεις, οι δεξιότητες και η ιδιαίτερη φροντίδα είναι απαραίτητες για τη διατήρηση, καλλιέργεια και καλλιέργεια όλων των φυσικών οργανισμών που ζουν και αναπτύσσονται στον κήπο σας.

E

Πλήρως αδειοδοτημένη συντήρηση

Η εταιρεία μας είναι εξοπλισμένη με όλες τις άδειες χρήσης λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων

E

Πότισμα και άρδευση

Επαγγελματική Εγκατάσταση Αρδευτικά Συστήματα & Έξυπνη Άρδευση

E

Εξωραϊσμός & Φυτοκομικές Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Η Green Forest προσφέρει κηπευτικές συμβουλές για να βοηθήσει τους πελάτες να διαμορφώσουν πρακτικές στρατηγικές για την ενίσχυση των τοπίων

Εμπιστεύονται περισσότερα από 25.000 άτομα

Καλέστε μας σήμερα και κλείστε ραντεβού

Εγγράψου στο ενημερωτικό email μας

Μείνετε σε επαφή μαζί μας για να λάβετε τα τελευταία νέα και τα εκπτωτικά κουπόνια

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Green Forest - Cyprus' leading landscaping company